Specials

Bicycling Tour Special 2019

Bicycling en SportSpecial lanceren dit jaar een Tour de France Special. Laurens ten Dam, Bauke Mollema en Wout Poels kijken vooruit naar alle Tour-etappes. Plus een portret van Tom Dumoulin, de kansen van Steven Kruijswijk en exclusieve foto’s van Dylan Groenewegen.

€ 7,99
Bekijken

Triathlon special

Triathlon is een speciale uitgave van de Nederlandse Triathlon Bond in samenwerking met Runner’s World en Bicycling. Voor beginners en die-hards.

€ 6,95
Bekijken

Hardlooprecepten

Ons nieuwe kookboek is uit! In Runner’s World Hardlooprecepten vind je 150 hardlooprecepten die maximaal 30 minuten kosten om te bereiden. Met extra informatie bij elk recept, een praktische indeling en een voorwoord van olympisch atlete Susan Krumins (voorheen Kuijken).  

€ 11,95
Bekijken

Runner’s World Marathon special

In deze speciale uitgave lees je over alle aspecten van de marathon. Het antwoord op vragen zoals: 'Hoe blijf je blessurevrij?' en 'Word ik sneller als ik afval?' lees je hier. Daarbij geeft wereldrecordhouder Eliud Kipchoge tips en lees je alles over het beste herstel. Omdat je abonnee bent, krijg je van ons speciaal een korting. Normaal voor niet-abonnees, €7,99

€ 6,99
Bekijken

The Ultimate Training Guide

Wil jij deze zomer zonder gym in shape komen en blijven? Koop dan de Ultimate Training Guide van Men’s Health! Deze 180 pagina’s tellende special zit boordevol workouts en trainingschema’s voor op het strand, in je hotelkamer of aan de rand van het zwembad. Ook leuk: ons covermodel is de winnaar van de Men’s Health Covercontest. Hij vertelt je alles over zijn voorbereiding op de covershoot. Genoeg inspiratie voor een fitte zomer! Als abonnee bestel je de Ultimate Training Guide nu zónder verzendkosten. 

€ 7,99
Bekijken

Andere categorieën