Onderscheidend Liefde voor de fiets Humor

Kies jouw cadeau

NIEUW

4x
Bicycling

+ Krachttraining voor Wielrenners meerweekse online training t.w.v. 19,95
Online training Krachttraining voor wielrenners

Neem nu een abonnement op Bicycling en ontvang de cursus Krachttraining voor Wielrenners cadeau. Deze 12-weekse, online cursus met 3 trainingsvideo’s per week zorgt ervoor dat jij een nog betere fietser wordt.
Laurens ten Dam, hoofdredacteur van Bicycling en voormalig profrenner, stelde een uitgebreid programma samen voor kracht-, core stability en flexibiliteit. Hij doet elke oefening voor vanuit zijn eigen man cave. De plek waar hij deze oefeningen deed toen hij nog prof was.

Bestel nu
 • 43% korting
 • Met de meerweekse online training Krachttraining voor wielrenners t.w.v. 19,95
 • Inclusief digitaal lezen
 • Na actieperiode eenvoudig opzegbaar
€ 43,91
€ 24,99

6x
Bicycling

+ het boek Het Duel t.w.v. 20,00
Het Duel
De eerste dubbelbiografie van de rivaliserende wielerlegendes

Mathieu van der Poel en Wout van Aert vechten al sinds hun tienerjaren duels uit in de modder en de klei. Van der Poel – gezegend met de wielergenen van zijn beroemde vader en opa – verslaat ‘Woutje’ aanvankelijk meestal, maar met het verstrijken van de jaren wordt Van Aert groter en sterker en verschuift de balans. In het veldrijden verdelen de twee eerlijk zes wereldtitels. De Nederlander is de eerste die een grote prijs op de weg pakt als hij in 2019 op spectaculaire wijze de Amstel Gold Race wint. De Belg wint vervolgens drie Touretappes en de Strade Bianche, en pakt met Milaan-San Remo zijn eerste monument.

In het najaar van 2020 komt het in hun geliefde Ronde van Vlaanderen tot een ongelooflijke apotheose. Het verschil is drie banddiktes. En de twee totaal verschillende karakters – het zijn ook zeker geen vrienden – zijn nog lang niet klaar. In Het duel maakt Wiep Idzenga de voorlopige balans op van de epische strijd tussen de twee legendes, die terug doet denken aan de dagen van Bartali en Coppi.

Bestel nu
 • 37% korting
 • Inclusief het boek Het Duel t.w.v. 20,00
 • Inclusief digitaal lezen
 • Na actieperiode eenvoudig opzegbaar
€ 55,94
€ 34,99

4x
Bicycling

+ Train mee met Bicycling meerweekse online training t.w.v. 19,95
 Meerweekse online training 'Train mee met Bicycling'

Wil jij een betere fietser worden?

Wil je kennis maken met fietsen op een trainingsschema? Samen met ex-prof Michel Kreder begeleiden wij je naar betere prestaties via een 12-weeks trainingsprogramma. Elke week ontvang je een uitgebreide mail met je trainingsschema en interessante artikelen met tips over training, materiaal, onderhoud en voeding.

Bestel nu
 • 43% korting
 • Met de meerweekse online training Train mee met Bicycling t.w.v. 19,95
 • Inclusief digitaal lezen
 • Na actieperiode eenvoudig opzegbaar
€ 43,91
€ 24,99

12x
Bicycling

+ het boek Het mooiste uit de koers t.w.v. 20,-

Neem nu een abonnement op Bicycling en ontvang het prachtige boek Het mooiste uit de koers door Alex van der Hulst.

Wielrennen is meer dan een sport. Voor de liefhebbers biedt de koers schoonheid, troost, vervoering, kunst - het leven wordt er simpelweg mooier door. Het mooiste uit de koers gaat voorbij aan de platgetreden paden en verzamelt de 50 renners, materialen, wegen, bergen, shirts, uitspraken en fenomenen waar nog geen boeken over volgeschreven zijn. Van deltaremmen tot pedaleur de charme, van een Peugeot-shirt tot The Flying Scotsman Graeme Obree. Het zijn de 50 iconen die het wielrennen zijn bijzondere glans geven en waar wielerliefhebbers van watertanden.

Bestel nu
 • 38% korting
 • Inclusief het boek Het mooiste uit de koers t.w.v. 20,-
 • Inclusief digitaal lezen
 • Na actieperiode eenvoudig opzegbaar
€ 91,88
€ 57,99

Omschrijving

Alles over de mooiste hobby ter wereld. Lees zes keer per jaar alles over mooie spullen, speciale tochten en bijzondere verhalen van ook heel gewone fietsers. Bicycling is onderscheidend in alle opzichten. Als magazine en online. Met bijzondere verhalen. Met exclusieve reportages. Met eigenzinnige testen. Met diepgang en humor.

Abonneevoordelen

Zes keer per jaar Bicycling Magazine op je deurmat, zonder verzendkosten en nog voordat het magazine in de winkel ligt. Daarnaast heb je elke dag gratis toegang tot de tablet en smartphone-versie van Bicycling via Tijdschrift.nl én hebt daar direct na aanmelding toegang tot 3 maanden terug. Je ontvangt standaard 50% korting op een tweede tijdschriftabonnement.

Abonneevoordelen

1
Elk jaar de Tour special
2
Gratis digitaal lezen via Tijdschrift.nl
3
Iedere editie als eerste op de mat
4
U ontvangt 50% korting op een tweede (regulier) tijdschriftabonnement

Wat vinden andere lezers van Bicycling

Laat jouw beoordeling achter

Voeg uw beoordeling toe