3482 mensen gingen je voor

Krachttraining voor wielrenners

4,5 15 reviews

Online training Krachttraining voor Wielrenners samen met Laurens ten Dam

In 12 weken nemen we je mee in een uitgebreid programma voor kracht-, core stability en flexibiliteit. Onze hoofdredacteur en voormalig profrenner Laurens ten Dam doet het voor en traint met je mee naar nog betere prestaties op de fiets.

 • Wat ga je leren?

  De cursus Krachttraining voor Wielrenners is een 12-weekse, online cursus die met drie trainingsvideo’s per week ervoor zorgt dat jij een nog betere fietser wordt. Het doen van gestructureerde oefeningen zorgt voor een sterker lijf dat beter op de fiets zit en de stenen uit de straat kan rijden. Ook hebben wielrenners die kracht- en corestability training doen minder last van blessures. Wist je dat een terugkerende blessure 9 van de 10 keer namelijk komt door een matige core stability?

  Laurens ten Dam, hoofdredacteur van Bicycling en voormalig profrenner, stelde dit uitgebreide programma samen voor kracht-, core stability en flexibiliteit. Hij doet elke oefening voor vanuit zijn eigen man cave. De plek waar hij deze oefeningen deed toen hij nog prof was.

 • Voor wie is deze training?

  De cursus is geschikt voor iedereen die door middel van kracht- en core stability oefeningen een betere fietser wil worden. Deze training is voor zowel beginnende als gevorderde fietsers.

 • Hoelang duurt deze training?

  Direct na de aanschaf krijg je een welkomstmail en toegang tot het cursusplatform. Daar krijg je een overzicht van alle 12 trainingsweken, van alle oefeningen en van alle artikelen die jou helpen de krachttraining tot een groot succes te maken en resultaatgericht te werk te gaan. Elke week ontvang je drie instructievideo’s van ongeveer 30 minuten per week.

 • FAQ

  Wanneer start de cursus?

  De cursus kan meteen gestart worden na aanschaf. Je krijg toegang tot de volledige trainingsmodule en kunt meteen van start gaan.

  Op welke dagen is de cursus?

  De cursus gaat uit van drie trainingen per week. Plan ze voor jezelf om de dag in. Ook na de periode van 12 weken blijf je toegang houden tot het cursusplatform.

  Hoe werkt de online cursus?

  De online cursus werkt makkelijk. Na de aanschaf krijg je een welkomstmail en toegang tot het cursusplatform. Daar krijg je een overzicht van alle trainingsweken, van alle oefeningen en van alle artikelen die je helpen deze 12 weken tot een groot succes te maken.

  Wat gebeurt er met mijn contactgegevens?

  Je gegevens worden netjes en volgens de wetgeving van de AVG bij ons bewaard en opgeslagen. Zij zullen uiteraard niet voor commerciële doeleinden worden gebruikt of verstrekt aan derden.

  Mocht je vragen hebben over de cursus, schroom niet en mail ons.

Ontmoet de maker

Laurens ten Dam

De redactie van Bicycling heeft samen met Laurens ten Dam en zijn fysiotherapeut Bob Nuij gezorgd voor een uitgebalanceerd schema. Laurens ten Dam is een voormalig Nederlands wielrenner (2002-2019), hij was 9e in de Tour de France van 2014 en is de huidige hoofdredacteur van Bicycling.

Mis deze aanbieding niet

Met abonnement

3x Bicycling + Online cursus Krachttraining voor wielrenners

Slechts €39,99

Kick- start je seizoen

Vanaf €14.95

Train mee met Bicycling

Vanaf €29,99

Bicycling routes

Vanaf €14,95

Reviews

4,5

Gemiddelde van 15 reviews

9
4
2
0
0
12 weken training
Maarten |
Goede training met duidelijke aanwijzingen en schema's. Ik ben aangevangen met de 4-daagse training per week, maar dat was voor mij op het weekend niet vol te houden. Ben halverwege geschift naar de 3-0daagse training per week en die heeft zeer goed opgeleverd. Einde van de 12-weken training heb ik de ronde van NoordHolland 160 km met 2 vingers in de neus kunnen fietsen ondanks de harde omstandigheden ;-) De additionele informatie over allerlei aspecten van training, voeding, conditionering en belebving heb ik ook zeer op prijs gesteld en veel van opgestoken
Geweldig
Coen |
Ik heb 12 weken een trainingschema gevolgd door Michel Kreder. Ik merkte dat ik naast een stok achter de deur had om te gaan trainen dat ik ook nog eens beter werd. Naast dat het niet helemaal de bedoeling was kon ik Michel toch wat vragen stellen via de app. Het resulteerde dat ik na de 12 weken. Privé door ben gegaan met Michel, ik mag hem nu mijn coach noemen. En hij gaat met zijn ervaring en persoonlijke schema's voor mij, brengen naar mijn op gegeven nieuwe doelen. Ik vind het echt een aanrader voor iedereen die ambitie heeft en beter willen worden, welk doel hij ook stelt voor zich zelf. Ga het gewoon doen ;-)
Bekijk meer reviews (13)