1597 mensen gingen je voor

Bicycling Routes

4,5 15 reviews

De Bicycling routes brengen je op de racefiets, gravebike of mountainbike naar de allermooiste plekken van Nederland. Slingeren over de Veluwe, door de oerbossen van Drenthe en stoempen over de dijken. Hier vindt elke fietser een prachtige route om zelf te rijden.

 • Over het platform

  ​​​​​​Bicycling inspireert en motiveert elke fietser om nog meer te genieten van al het moois dat de fiets je te bieden heeft. We maken je beter en helpen je om nieuwe dingen te ontdekken. En nu komt daar het Bicycling Route platform bij.

  Het Bicycling fietsroute platform geeft je toegang tot een geweldige hoeveelheid prachtige fietsroutes. Kies voor racefiets, gravelbike of mountainbike en maak je keuze per provincie. Bij elke route vind je een korte beschrijving van waar je start en wat je onderweg tegenkomt.

  Geniet mee van de mooiste fietsroutes van Nederland!

 • Praktische informatie
  • Prachtige fietsroutes voor de racefiets, gravelbike en mountainbike
  • Het platform groeit! Wij vullen het aan met nieuwe routes
  • Na de aanschaf krijg je volledig toegang tot het route platform
  • Abonnees van Bicycling krijgen gratis toegang met een eenmalige actiecode
  • Bij elke route vind je een korte beschrijving
  • Routes te downloaden in GPX-bestand
 • Voor wie is deze cursus?
  • Voor iedereen die graag een op een andere plek wilt fietsen
  • Voor iedereen die graag nieuwe routes wil ontdekken
  • Voor iedereen die zeker wil weten dat de route ook echt mooi is.
 • Over de makers

  De redactie van Bicycling verzamelt op dit platform de mooiste fietsroutes van het land. Van prachtige korte bosrijke routes over de heuvelrug, tot machtige routes door Drenthe, en van ritten met 1000 hoogtemeters, tot eindeloze graveltochten. Het zijn onze favoriete routes door heel Nederland.

 • FAQ

  Wanneer krijg je toegang tot de Bicycling Routes?

  Je krijgt na aanschaf in een keer toegang tot het volledige Bicycling Route platform. Je kunt alles routes downloaden en meteen gaan rijden. Heb je een abonnement op Bicycling genomen? Dan kun je ook diezelfde dag nog jouw toegangsmail verwachten.

  Hoe werkt het?

  De online omgeving werkt makkelijk. Na de aanschaf krijg je een welkomstmail en toegang tot het routeplatform. Zo kan je genieten van de mooiste fietsroutes van Nederland voor op de racefiets, gravebike of mountainbike. Het platform wordt regelmatig aangevuld met nieuwe routes.

  Wat gebeurt er met mijn contactgegevens?

  Je gegevens worden netjes en volgens de wetgeving van de AVG bij ons bewaard en opgeslagen. Zij zullen uiteraard niet voor commerciële doeleinden worden gebruikt of verstrekt aan derden.

  Mocht je vragen hebben over de cursus, schroom niet en mail ons.

Mis deze aanbieding niet

Krachttraining voor wielrenners met Laurens ten Dam

Vanaf €29,99

Reviews

4,5

Gemiddelde van 15 reviews

9
4
2
0
0
12 weken training
Maarten |
Goede training met duidelijke aanwijzingen en schema's. Ik ben aangevangen met de 4-daagse training per week, maar dat was voor mij op het weekend niet vol te houden. Ben halverwege geschift naar de 3-0daagse training per week en die heeft zeer goed opgeleverd. Einde van de 12-weken training heb ik de ronde van NoordHolland 160 km met 2 vingers in de neus kunnen fietsen ondanks de harde omstandigheden ;-) De additionele informatie over allerlei aspecten van training, voeding, conditionering en belebving heb ik ook zeer op prijs gesteld en veel van opgestoken
Geweldig
Coen |
Ik heb 12 weken een trainingschema gevolgd door Michel Kreder. Ik merkte dat ik naast een stok achter de deur had om te gaan trainen dat ik ook nog eens beter werd. Naast dat het niet helemaal de bedoeling was kon ik Michel toch wat vragen stellen via de app. Het resulteerde dat ik na de 12 weken. Privé door ben gegaan met Michel, ik mag hem nu mijn coach noemen. En hij gaat met zijn ervaring en persoonlijke schema's voor mij, brengen naar mijn op gegeven nieuwe doelen. Ik vind het echt een aanrader voor iedereen die ambitie heeft en beter willen worden, welk doel hij ook stelt voor zich zelf. Ga het gewoon doen ;-)
Bekijk meer reviews (13)