Online training Krachttraining voor wielrenners

Wil je sterker worden?

Deze 12-weekse, online cursus met 3 trainingsvideo’s per week zorgt ervoor dat jij een nog betere fietser wordt.
Laurens ten Dam, hoofdredacteur van Bicycling en voormalig profrenner, stelde een uitgebreid programma samen voor kracht-, core stability en flexibiliteit. Hij doet elke oefening voor vanuit zijn eigen man cave. De plek waar hij deze oefeningen deed toen hij nog prof was.

Bestel nu

3x Bicycling + Krachttraining voor Wielrenners t.w.v. €29,99

 • 21% korting!
 • Met de meerweekse online training Krachttraining voor wielrenners t.w.v. €29,99
 • Na actieperiode eenvoudig opzegbaar
50,36
39,99
 • Wat ga je leren?

  De cursus Krachttraining voor Wielrenners is een 12-weekse, online cursus die met drie trainingsvideo’s per week ervoor zorgt dat jij een nog betere fietser wordt. Het doen van gestructureerde oefeningen zorgt voor een sterker lijf dat beter op de fiets zit en de stenen uit de straat kan rijden. Ook hebben wielrenners die kracht- en corestability training doen minder last van blessures. Wist je dat een terugkerende blessure 9 van de 10 keer namelijk komt door een matige core stability?

  Laurens ten Dam, hoofdredacteur van Bicycling en voormalig profrenner, stelde dit uitgebreide programma samen voor kracht-, core stability en flexibiliteit. Hij doet elke oefening voor vanuit zijn eigen man cave. De plek waar hij deze oefeningen deed toen hij nog prof was.

 • Voor wie is deze training?

  De cursus is geschikt voor iedereen die door middel van kracht- en core stability oefeningen een betere fietser wil worden. Deze training is voor zowel beginnende als gevorderde fietsers.

 • Hoelang duurt deze training?

  Direct na de aanschaf krijg je een welkomstmail en toegang tot het cursusplatform. Daar krijg je een overzicht van alle 12 trainingsweken, van alle oefeningen en van alle artikelen die jou helpen de krachttraining tot een groot succes te maken en resultaatgericht te werk te gaan. Elke week ontvang je drie instructievideo’s van ongeveer 30 minuten per week.

 • FAQ

  Wanneer start de cursus?

  De cursus kan meteen gestart worden na aanschaf. Je krijg toegang tot de volledige trainingsmodule en kunt meteen van start gaan.

  Op welke dagen is de cursus?

  De cursus gaat uit van drie trainingen per week. Plan ze voor jezelf om de dag in. Ook na de periode van 12 weken blijf je toegang houden tot het cursusplatform.

  Hoe werkt de online cursus?

  De online cursus werkt makkelijk. Na de aanschaf krijg je een welkomstmail en toegang tot het cursusplatform. Daar krijg je een overzicht van alle trainingsweken, van alle oefeningen en van alle artikelen die je helpen deze 12 weken tot een groot succes te maken.

  Wat gebeurt er met mijn contactgegevens?

  Je gegevens worden netjes en volgens de wetgeving van de AVG bij ons bewaard en opgeslagen. Zij zullen uiteraard niet voor commerciële doeleinden worden gebruikt of verstrekt aan derden.

  Mocht je vragen hebben over de cursus, schroom niet en mail ons.