1529 mensen gingen je voor

Train mee met Bicycling

4,5 9 reviews

Wil jij een betere fietser worden?

Wil je kennis maken met fietsen op een trainingsschema? Samen met ex-prof Michel Kreder begeleiden wij je naar betere prestaties via een 12-weeks trainingsprogramma. Elke week ontvang je een uitgebreide mail met je trainingsschema en interessante artikelen met tips over training, materiaal, onderhoud en voeding.

 • Praktische informatie

  Wil jij een betere fietser worden? En wil je kennis maken met fietsen op een trainingsschema? Samen met ex-prof Michel Kreder begeleiden wij je naar betere prestaties via een 12-weeks trainingsprogramma. Voor eenmalig €29,99 ontvang je de cursus direct in je mail.

 • Wat ga je leren?

  Elke week ontvang je een uitgebreide mail met je trainingsschema en interessante artikelen met tips over training, materiaal, onderhoud en voeding. Alles wat je nodig hebt om een betere fietser te worden. En je kiest zelf hoeveel trainingen je wilt volgen:

  • Ben je beperkt in je tijd maar wil je wel structureel beter worden? Of vind je fietsen leuk en wil je jezelf klaarstomen voor je eerste grote toertocht? Kies dan het schema met één training door de weeks en één training in het weekend.
  • Heb je iets meer tijd en ben je niet bang voor wat meer uren op de fiets? Of is je conditie al goed, maar wil je straks zonder problemen een lang fietsweekend in de heuvels overleven? Ga dan voor drie trainingen per week, op dinsdag, donderdag en zondag.
  • Kan je nog meer aan en wil je echt grote sprongen maken? Of wil je meedoen aan een beroemde cyclo en een goed resultaat neerzetten? Kies dan voor vier trainingen per week, waarbij je twee trainingen door de weeks doet en twee trainingen in het weekend.

  Voor elk schema geldt: aan het eind van deze 12 weken ben je klaar voor je grote doel!

 • Hoe begin je?

  Direct na de aanschaf van het trainingsschema, ontvang je een welkomstmail met verdere uitleg. De volgende mail met daarin het trainingsschema voor week 1 heb je de eerstvolgende maandag in je mailbox. Wil je komende week starten? Zorg dan dat je vóór zaterdagavond 21.00 uur de aankoop hebt voltooid, zodat je de volgende ochtend de mail van week 1 in je mailbox hebt!

  Kies daarna jouw trainingsschema: 2, 3 of 4 fietstrainingen per week. Het trainingsschema wat je ontvangt, is een algemeen trainingsschema wat gepersonaliseerd wordt op basis van je hartslag. Idealiter beschik je dus over een hartslagmeter. Heb je die niet? Dan kan je het schema ook volgen op basis van je ervaren inspanningsniveau. Heb je een powermeter? Dan kan je ook op vermogen trainen.

  Standaard ontvang je het trainingsschema in de wekelijkse nieuwsbrief. Ook kan je het schema downloaden als PDF. Wil je het schema automatisch op je GPS-computer ontvangen? Ook dat kan via een koppeling met TrainingPeaks. Meer daarover lees je in de welkomstmail.

  Voor elk schema geldt: aan het eind van deze 12 weken ben je klaar voor je grote doel!

 • Voor wie is deze training?

  Deze training is voor iedereen die een betere fietser wil worden en voor wie wil leren om te fietsen op een trainingsschema.

 • Hoelang duurt de online training?

  De training duurt 12 weken en bestaat uit 2, 3 of 4 trainingen per week. Hoe vaak je wekelijks traint bepaal jij zelf.

 • FAQ

  Wanneer start de cursus?

  Direct na de aanschaf ontvang je een welkomstmail met verdere uitleg. De volgende mail met daarin het trainingsschema voor week 1 heb je de eerstvolgende maandag in je mailbox. Op dinsdag of woensdag (afhankelijk van het schema wat je kiest) zal dan je eerste training gepland staan. Wil je komende week starten? Zorg dan dat je vóór zaterdagavond 21.00 uur de aankoop hebt voltooid, zodat je uiterlijk maandagochtend de mail van week 1 in je mailbox hebt!

  Op welke dagen is de cursus?

  De cursus gaat uit van 2, 3 of 4 trainingen per week. Plan ze voor jezelf in. Ook na de periode van 12 weken blijf je toegang houden tot het cursusplatform.

  Hoe werkt de online cursus?

  De online cursus werkt makkelijk. Na de aanschaf krijg je een welkomstmail en toegang tot het cursusplatform. Daar krijg je een overzicht van alle trainingsweken, van alle oefeningen en van alle artikelen die je helpen deze 12 weken tot een groot succes te maken.

  Wat gebeurt er met mijn contactgegevens?

  Je gegevens worden netjes en volgens de wetgeving van de AVG bij ons bewaard en opgeslagen. Zij zullen uiteraard niet voor commerciële doeleinden worden gebruikt of verstrekt aan derden.

  Mocht je vragen hebben over de cursus, schroom niet en mail ons.

Ontmoet de maker

Michel Kreder

De redactie van Bicycling heeft samen met Michel Kreder gezorgd voor een efficient trainingsprogramma. Michel Kreder is nu fietstrainer en was hiervoor 10 jaar professioneel wielrenner geweest en heeft wedstrijden gereden over de hele wereld op het hoogst haalbare niveau.

Mis deze aanbieding niet

Met abonnement

3x Bicycling + Online cursus Train mee

Slechts €39,99

Krachttraining voor Wielrenners met Laurens ten Dam

Vanaf €29,99

Kick start je seizoen

Vanaf €14,95

Bicycling routes

Vanaf €14,95

Reviews

4,5

Gemiddelde van 9 reviews

5
2
2
0
0
Grootste probleem : tijd
Jef |
Ik heb het schema steeds aangepast in functie van tijd en weer.
Maar toch princiepe kunnen volhouden
met sportieve groeten,
Jef Van Rompay
Trainingsschema Bicycling
Hendrik |
Ik vond het zodanig leuk dat ik na de 12 weken opnieuw ben begonnen. Mijn conditie is beter geworden en mijn gemiddelde snelheid is ook hoger geworden. Ik ga in de toekomst zeker nog trainingen van Bicycling aankopen.
Bekijk meer reviews (7)