Train mee met Bicycling

Wil jij een betere fietser worden?

Wil je kennis maken met fietsen op een trainingsschema? Samen met ex-prof Michel Kreder begeleiden wij je naar betere prestaties via een 12-weeks trainingsprogramma. Elke week ontvang je een uitgebreide mail met je trainingsschema en interessante artikelen met tips over training, materiaal, onderhoud en voeding.

Kies jouw schema: 2, 3 of 4 fietstrainingen per week

Vind je fietsen leuk en wil je jezelf klaarstomen voor je eerste grote toertocht? Dan kun je kiezen om het schema te volgen waarin je twee fietstrainingen per week doet. Is je conditie al iets beter en wil je straks zonder problemen een lang fietsweekend in de heuvels overleven? Ga dan voor drie trainingen per week. Wil je meedoen aan een beroemde cyclo en een goed resultaat neerzetten? Kies dan voor vier trainingen per week. Aan het eind van deze 12 weken ben je klaar voor je grote doel!

Direct na de aanschaf van het trainingsschema, ontvang je een welkomstmail met verdere uitleg. De volgende mail met daarin het trainingsschema voor week 1 heb je de eerstvolgende maandag in je mailbox. Wil je komende week starten? Zorg dan dat je vóór zondag 17.00 uur de aankoop hebt voltooid, zodat je de volgende ochtend de mail van week 1 in je mailbox hebt!

Meer info op bicycling.com/nl/trainingsschema.

Veel succes!

€ 15,00

Hoe ziet de online training eruit?