29 mensen gingen je voor

Bicycling Paniekschema

Wil jij meedoen aan een granfondo, cyclo, grote toertocht, of goede doelenrit en komt dat doel sneller dichterbij dan je had gehoopt? Volg dan nu ons 5-weeks Paniekschema, waarmee je jezelf zo optimaal mogelijk klaarstoomt voor die ene grote dag! Samen met ex-prof Michel Kreder begeleiden we je naar een topprestatie. Je volgt vier fietstrainingen per week en zal alsnog goed getraind aan de start staan!

Heb je nog meer tijd voor je doel begint? Dan adviseren we je om het ‘normale’ Granfondo Trainingsschema te volgen, wat 12 trainingsweken bevat, óf te kiezen voor het 8-weken Granfondo Trainingsschema.

 • Praktische informatie

  Wil jij in korte tijd optimaal trainen voor je grote doel? Volg dan ons 5-weeks Paniekschema en samen met ex-prof en fietstrainer Michel Kreder begeleiden wij jou naar je beste prestatie ooit! Voor eenmalig €14,99 ontvang je de cursus direct in je mail.

 • Wat ga je leren?

  Dit Paniekschema is een online cursus waarbij je vier fietstrainingen per week doet. Een trainingsweek beslaat circa 8 uur, genoeg om goed voorbereid aan de start van jouw grote doel te staan!

  De fietstrainingen kan je automatisch laten uploaden naar je GPS fietscomputer, of je volgt ze gewoon vanuit een PDF met alle trainingen uitgeschreven.

  Naast de trainingen staat elke week in het teken van een specifiek thema. Iedere week krijg je een aantal interessante artikelen over dit thema gepresenteerd, om je optimaal klaar te stomen voor die ene grote dag!

 • Voor wie is deze cursus?

  Het Paniekschema is gemaakt voor iedere fietser die op korte termijn een groot doel heeft gepland, of het nu een granfondo, cyclo, toertocht of goede doelenrit is. Heb je nog meer tijd voor je doel begint? Dan adviseren we je om het ‘normale’ Granfondo Trainingsschema te volgen, wat 12 trainingsweken bevat, óf te kiezen voor het 8-weken Granfondo Trainingsschema.

 • Over de makers

  Het Paniekschema is samengesteld door de redactie van Bicycling, in samenwerking met ex-prof en fietstrainer Michel Kreder. Na een profcarrière op het hoogste niveau van 10 jaar, is Michel nu fietstrainer en heeft hij het Paniekschema samengesteld.

 • FAQ

  Wanneer start de training?

  Direct na de aanschaf ontvang je een welkomstmail en kun je meteen starten met trainen. Iedere paar weken ontvang je een nieuwe mail van ons om je te blijven motiveren. Je volgt de cursus op je eigen tempo, in het platform kun je alvast kijken naar de andere weken. Loop je iets achter? Geen probleem je blijft altijd toegang houden tot het platform, dus start wanneer het jou uitkomt.

  Op welke dagen is de training?

  Dit bepaal je helemaal zelf! Je volgt de training in je eigen tempo en tijd.

  Hoe werkt de online training?

  De online training werkt makkelijk. Na de aanschaf krijg je een welkomstmail en toegang tot het trainingsplatform.

  Wat gebeurt er met mijn contactgegevens?

  Je gegevens worden netjes en volgens de wetgeving van de AVG bij ons bewaard en opgeslagen. Zij zullen uiteraard niet voor commerciële doeleinden worden gebruikt of verstrekt aan derden.

  Mocht je vragen hebben over de training, schroom niet en mail ons.

Meer aanbiedingen

Met abonnement

3x Bicycling + Online cursus Paniekschema

Slechts €24,99

Gran Fondo Trainingsschema

Gran Fondo Traininsschema 12 weken

Slechts €29,99

Gran Fondo Trainingsschema 8 weken

Slechts €19,99