1482 mensen gingen je voor

Kick-Start je Seizoen

4,5 12 reviews

Wil jij jezelf klaarstomen voor het seizoen?

Wil jij topfit worden in korte tijd? Volg dan nu ons 4-weeks trainingsschema, waarmee je jezelf een flinke boost geeft. Samen met ex-prof Michel Kreder dagen we je uit om vier weken volle bak te trainen en jezelf zo snel klaar te stomen voor je persoonlijke doel. Elke week ontvang je een uitgebreide mail met je trainingsschema en interessante artikelen met tips over training, je mentale gestel en voeding.

 • Wat ga je leren?

  Wil jij topfit worden in korte tijd?

  Volg dan nu ons 4-weeks trainingsschema Kick-start je seizoen, waarmee je jezelf een flinke boost geeft en 4 keer per week op de fiets stapt. Samen met ex-prof Michel Kreder dagen we je uit om vier weken volle bak te trainen en jezelf zo klaar te stomen voor jouw persoonlijke doel.

  Elke week ontvang je een uitgebreide mail met je trainingsschema en interessante artikelen met tips over training, je mentale gestel en voeding

 • Hoe begin je?

  Direct na aanschaf van het trainingsschema ontvang je de eerste mail met verdere uitleg over het programma en het trainingsschema voor week 1. Daarbij geldt dat de eerste training gepland staat voor de eerstvolgende dinsdag. Wil je liever over twee weken starten? Wacht dan even met aanschaffen tot maximaal één week van te voren.

  Het schema bestaat uit vier trainingen per week, op dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag. Kan je een keer een dag niet? Geen ramp. Pak het de volgende dag dan weer op, maar probeer het aantal dagen dat je een training overslaat wel te beperken.

  Wil je het schema automatisch op je GPS-computer ontvangen? Ook dat kan, via de speciale TrainingPeaks-koppeling. Zo houd je makkelijk inzicht in je schema en hoef je niet te veel na te denken. Alleen het afzien moet je zelf doen. Succes!

 • Voor wie is deze training?

  Deze training is voor iedereen die binnen 4 weken zijn conditie en fietsprestaties een keiharde boost wil geven.

 • Over de makers

  De redactie van Bicycling heeft samen met Michel Kreder gezorgd voor een efficient trainingsprogramma. Michel Kreder is nu fietstrainer en was hiervoor 10 jaar professioneel wielrenner geweest en heeft wedstrijden gereden over de hele wereld op het hoogst haalbare niveau.

 • Over de makers

  Wanneer start de cursus?

  Direct na aanschaf van het trainingsschema ontvang je de eerste mail met verdere uitleg over het programma en het trainingsschema voor week 1. Daarbij geldt dat de eerste training gepland staat voor de eerstvolgende dinsdag.

  Wil je komende week starten? Zorg dan dat je vóór maandagavond 21.00 uur de aankoop hebt voltooid, zodat je uiterlijk dinsdagochtend de mail van week 1 in je mailbox hebt!

  Op welke dagen is de cursus?

  De cursus gaat uit van 4 trainingen per week, op dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag. Kan je een keer een dag niet? Geen ramp. Pak het de volgende dag dan weer op, maar probeer het aantal dagen dat je een training overslaat wel te beperken. Ook na de periode van 12 weken blijf je toegang houden tot het cursusplatform.

  Hoe werkt de online cursus?

  De online cursus werkt makkelijk. Na de aanschaf krijg je een welkomstmail en toegang tot het cursusplatform. Daar krijg je een overzicht van alle trainingsweken, van alle oefeningen en van alle artikelen die je helpen deze 4 weken tot een groot succes te maken.

  Wat gebeurt er met mijn contactgegevens?

  Je gegevens worden netjes en volgens de wetgeving van de AVG bij ons bewaard en opgeslagen. Zij zullen uiteraard niet voor commerciële doeleinden worden gebruikt of verstrekt aan derden.

  Mocht je vragen hebben over de cursus, schroom niet en mail ons.

Mis deze aanbieding niet

Met abonnement

3x Bicycling + online training kick-start je seizoen

Slechts €24,99

Krachttraining voor wielrenners

Vanaf €29,99

Train mee met Bicycling

Vanaf €29,99

Bicycling routes

Vanaf €14,95

Reviews

4,5

Gemiddelde van 12 reviews

6
4
2
0
0
prima trainingsprogramma
Ton |
Fijne cursus
Ilja |
Het is goed te doen, niet al te zwaar aar voel het wel.
Kan elk moment dat het me uitkomt doen.
Kan herhalen als ik een paar keer niet kan.
Ben door ziekte niet verder gekomen dan week drie en daarom weer opnieuw begonnen. Fijn dat dat kan dat het niet veroopt.

Tip, bij wisselen van been, of stoppen is het fijn als er signaal wordt gegeven. Als ik op de mat lig moet ik nu steeds half omhoog om te kijken hoe ver de oefening is. Ik tel wel mee uiteraard, maar dat loopt toch niet synchroon.
Bekijk meer reviews (10)