Onderscheidend
Liefde voor de fiets
humor

Ontvang het boek Het duel nu cadeau bij een jaar Bicycling!

Het Duel
De eerste dubbelbiografie van de rivaliserende wielerlegendes

Mathieu van der Poel en Wout van Aert vechten al sinds hun tienerjaren duels uit in de modder en de klei. Van der Poel – gezegend met de wielergenen van zijn beroemde vader en opa – verslaat ‘Woutje’ aanvankelijk meestal, maar met het verstrijken van de jaren wordt Van Aert groter en sterker en verschuift de balans. In het veldrijden verdelen de twee eerlijk zes wereldtitels. De Nederlander is de eerste die een grote prijs op de weg pakt als hij in 2019 op spectaculaire wijze de Amstel Gold Race wint. De Belg wint vervolgens drie Touretappes en de Strade Bianche, en pakt met Milaan-San Remo zijn eerste monument.

In het najaar van 2020 komt het in hun geliefde Ronde van Vlaanderen tot een ongelooflijke apotheose. Het verschil is drie banddiktes. En de twee totaal verschillende karakters – het zijn ook zeker geen vrienden – zijn nog lang niet klaar. In Het duel maakt Wiep Idzenga de voorlopige balans op van de epische strijd tussen de twee legendes, die terug doet denken aan de dagen van Bartali en Coppi.

Bestel nu

6x Bicycling + het boek Het Duel t.w.v. €20,00

  • 39% korting
  • Inclusief het boek Het Duel t.w.v. 20,00
  • Inclusief digitaal lezen
  • Na actieperiode eenvoudig opzegbaar
€ 57,50
€ 34,99

Omschrijving

Alles over de mooiste hobby ter wereld. Lees zes keer per jaar alles over mooie spullen, speciale tochten en bijzondere verhalen van ook heel gewone fietsers. Bicycling is onderscheidend in alle opzichten. Als magazine en online. Met bijzondere verhalen. Met exclusieve reportages. Met eigenzinnige testen. Met diepgang en humor.

Abonneevoordelen

  • Zes keer per jaar Bicycling Magazine op je deurmat, zonder verzendkosten en nog voordat het magazine in de winkel ligt.
  • Toegang tot Bicycling routeplatform. Het Bicycling fietsroute platform geeft je toegang tot een geweldige hoeveelheid prachtige fietsroutes. Klik op de link voor meer informatie Bicycling I Routes | Bicycling
  • Daarnaast kan je Bicycling digitaal lezen via Tijdschrift.nl én je krijgt daar direct na aanmelding toegang tot 3 maanden terug.

Abonneevoordelen

1
Elk jaar de Tour special
2
Gratis digitaal lezen via Tijdschrift.nl
3
Iedere editie als eerste op de mat
4
U ontvangt 50% korting op een tweede (regulier) tijdschriftabonnement

Wat vinden andere lezers van Bicycling

Laat jouw beoordeling achter

Voeg uw beoordeling toe