Onderscheidend Liefde voor de fiets Humor

Kies jouw cadeau

6x
Bicycling

+ het 12-weekse trainingsprogramma Train mee met Bicycling t.w.v. 15,-
Train mee met Bicycling

Wil jij een betere fietser worden?

Wil je kennis maken met fietsen op een trainingsschema? Samen met ex-prof Michel Kreder begeleiden wij je naar betere prestaties via een 12-weeks trainingsprogramma. Elke week ontvang je een uitgebreide mail met je trainingsschema en interessante artikelen met tips over training, materiaal, onderhoud en voeding.

Kies jouw schema: 2, 3 of 4 fietstrainingen per week

Vind je fietsen leuk en wil je jezelf klaarstomen voor je eerste grote toertocht? Dan kun je kiezen om het schema te volgen waarin je twee fietstrainingen per week doet. Is je conditie al iets beter en wil je straks zonder problemen een lang fietsweekend in de heuvels overleven? Ga dan voor drie trainingen per week. Wil je meedoen aan een beroemde cyclo en een goed resultaat neerzetten? Kies dan voor vier trainingen per week. Aan het eind van deze 12 weken ben je klaar voor je grote doel!

Direct na de aanschaf van het trainingsschema, ontvang je een welkomstmail met verdere uitleg. De volgende mail met daarin het trainingsschema voor week 1 heb je de eerstvolgende maandag in je mailbox. Wil je komende week starten? Zorg dan dat je vóór zaterdagavond 21.00 uur de aankoop hebt voltooid, zodat je de volgende ochtend de mail van week 1 in je mailbox hebt!

Meer info op bicycling.com/nl/trainingsschema.

Bestel nu
 • 33% korting
 • Inclusief het 12-weekse trainingsprogramma Train mee met Bicycling t.w.v. 15,-
 • Inclusief digitaal lezen
 • Na actieperiode eenvoudig opzegbaar
€ 50,94
€ 33,99

12x
Bicycling

+ het boek Het mooiste uit de koers t.w.v. 20,-

Neem nu een abonnement op Bicycling en ontvang het prachtige boek Het mooiste uit de koers door Alex van der Hulst.

Wielrennen is meer dan een sport. Voor de liefhebbers biedt de koers schoonheid, troost, vervoering, kunst - het leven wordt er simpelweg mooier door. Het mooiste uit de koers gaat voorbij aan de platgetreden paden en verzamelt de 50 renners, materialen, wegen, bergen, shirts, uitspraken en fenomenen waar nog geen boeken over volgeschreven zijn. Van deltaremmen tot pedaleur de charme, van een Peugeot-shirt tot The Flying Scotsman Graeme Obree. Het zijn de 50 iconen die het wielrennen zijn bijzondere glans geven en waar wielerliefhebbers van watertanden.

Bestel nu
 • 38% korting
 • Inclusief het boek Het mooiste uit de koers t.w.v. 20,-
 • Inclusief digitaal lezen
 • Na actieperiode eenvoudig opzegbaar
€ 91,88
€ 57,99

12x
Bicycling

+ het boek De renner t.w.v. 12,50
De Renner - Tim Krabbe
'Meyrueis, Lozère, 26 juni 1977. Warm, bewolkt weer. Ik pak mijn spullen uit mijn auto en zet mijn fiets in elkaar. Vanaf terrasjes kijken toeristen en inwoners toe. Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me.'

Tim Krabbé, die een kleine duizend wielerwedstrijden reed, beschrijft in De Renner de driehonderdnegende: de Ronde van de Mont Aigoual, een zware klimkoers in Zuid-Frankrijk. Het boek, dat voor het eerst verscheen in 1978, werd een klassieker in de Nederlandse literatuur.
 
Bestel nu
 • 35% korting
 • Inclusief het boek De renner t.w.v. 12,50
 • Inclusief digitaal lezen
 • Na actieperiode eenvoudig opzegbaar
€ 84,38
€ 54,99

Omschrijving

Alles over de mooiste hobby ter wereld. Lees zes keer per jaar alles over mooie spullen, speciale tochten en bijzondere verhalen van ook heel gewone fietsers. Bicycling is onderscheidend in alle opzichten. Als magazine en online. Met bijzondere verhalen. Met exclusieve reportages. Met eigenzinnige testen. Met diepgang en humor.

Abonneevoordelen 

Zes keer per jaar Bicycling Magazine op je deurmat, zonder verzendkosten en nog voordat het magazine in de winkel ligt. Daarnaast kun je Bicycling gratis digitaal lezen via Tijdschrift.nl. Daar lees je direct na aanmelding ook de editie die nu in de winkel ligt. Je ontvangt standaard 50% korting op een tweede tijdschriftabonnement.

Abonneevoordelen

1
Elk jaar gratis de Tour special
2
Gratis digitaal lezen via Tijdschrift.nl
3
Iedere editie gratis thuisbezorgd
4
Mis nooit een uitgave
5
U ontvangt 50% korting op een tweede (regulier) tijdschriftabonnement

Klanten reviews

Laat jouw beoordeling achter

Voeg uw beoordeling toe