Onderscheidend Liefde voor de fiets Humor

Kies jouw cadeau

6x
Bicycling

+ nazending Bicycling 6
Bicycling editie 6

Neem nu een jaarabonnement op Bicycling en ontvang ook de nieuwste editie binnen enkele dagen al op de mat. In deze nieuwe Bicycling vertellen Laurens ten Dam en Thomas Dekker over hun vriendschap en natuurlijk over  hun liefde voor de fiets. In de Gravel Special lees je alles over de gaafste gravelplekken en de beste bikes. Omdat na het fietsen niets lekkerder smaakt dan een biertje, hebben we fietsbier getest. Bij de selectie van de biertjes is gekeken of de brouwsels in naamgeving fietsen ademen. De ‘blondjes’ van Kwaremont, Flandrien en Koerspret smaakten in elk geval prima. Ook verklaren we het succes van wielerpodcasts. ‘Het is de cafepraat die je ook in Veronica Inside hoort.’

Bestel nu
 • 28% korting
 • + nazending Bicycling editie 6
 • Inclusief digitaal lezen
 • Na actieperiode eenvoudig opzegbaar
€ 41,93
€ 29,99

12x
Bicycling

+ Boek 'Het mooiste uit de koers'

Neem nu een abonnement op Bicycling en ontvang het prachtige boek Het mooiste uit de koers door Alex van der Hulst.

Wielrennen is meer dan een sport. Voor de liefhebbers biedt de koers schoonheid, troost, vervoering, kunst - het leven wordt er simpelweg mooier door. Het mooiste uit de koers gaat voorbij aan de platgetreden paden en verzamelt de 50 renners, materialen, wegen, bergen, shirts, uitspraken en fenomenen waar nog geen boeken over volgeschreven zijn. Van deltaremmen tot pedaleur de charme, van een Peugeot-shirt tot The Flying Scotsman Graeme Obree. Het zijn de 50 iconen die het wielrennen zijn bijzondere glans geven en waar wielerliefhebbers van watertanden.

Bestel nu
 • 38% korting
 • Inclusief het boek 'Het mooiste uit de koers' t.w.v. €20
 • Inclusief digitaal lezen
 • Na actieperiode eenvoudig opzegbaar
€ 91,88
€ 57,99

12x
Bicycling

+ Boek 'De renner'
De Renner - Tim Krabbe
'Meyrueis, Lozère, 26 juni 1977. Warm, bewolkt weer. Ik pak mijn spullen uit mijn auto en zet mijn fiets in elkaar. Vanaf terrasjes kijken toeristen en inwoners toe. Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me.'

Tim Krabbé, die een kleine duizend wielerwedstrijden reed, beschrijft in De Renner de driehonderdnegende: de Ronde van de Mont Aigoual, een zware klimkoers in Zuid-Frankrijk. Het boek, dat voor het eerst verscheen in 1978, werd een klassieker in de Nederlandse literatuur.
 
Bestel nu
 • 35% korting
 • Inclusief het boek 'De renner' t.w.v. €12,50
 • Inclusief digitaal lezen
 • Na actieperiode eenvoudig opzegbaar
€ 84,38
€ 54,99

Omschrijving

Alles over de mooiste hobby ter wereld. Lees zes keer per jaar alles over mooie spullen, speciale tochten en bijzondere verhalen van ook heel gewone fietsers. Bicycling is onderscheidend in alle opzichten. Als magazine en online. Met bijzondere verhalen. Met exclusieve reportages. Met eigenzinnige testen. Met diepgang en humor.

Abonneevoordelen 

Zes keer per jaar Bicycling Magazine op je deurmat, zonder verzendkosten en nog voordat het magazine in de winkel ligt. Daarnaast kun je Bicycling gratis digitaal lezen via Tijdschrift.nl. Daar lees je direct na aanmelding ook de editie die nu in de winkel ligt. Je ontvangt standaard 50% korting op een tweede tijdschriftabonnement.

Abonneevoordelen

1
Elk jaar gratis de Tour special
2
Gratis digitaal lezen via Tijdschrift.nl
3
Iedere editie gratis thuisbezorgd
4
Mis nooit een uitgave
5
U ontvangt 50% korting op een tweede (regulier) tijdschriftabonnement

Klanten reviews

Voeg uw beoordeling toe

Uw beoordeling
Menu-instellingen