Onderscheidend Liefde voor de fiets Humor

Kies jouw cadeau

4x
Bicycling

Aanbieding:

  • 4 x Bicycling
  • Inclusief gratis digitaal lezen
  • Gratis het boek: Alleen maar een fiets' 

In 'Alleen maar een fiets' schrijft Kees de Jong over wielrennen. Met medewerking van o.a. Laurens ten Dam, Thijs Zonneveld, Karsten Kroon, Thomas Dekker en Mathieu van der Poel. De Jong schrijft voor de hipsterman, de poetser, de windhapper en de stoemper. De man voor wie zijn fiets een uiting is van een beter bestaan, een lifestyle, waarbij goede smaak minstens zo belangrijk is als hartslag, trapfrequentie, gemiddelde snelheid en het aantal kilometers dat hij per jaar trapt. Boek wordt gratis bezorgd. Bicycling is onderscheidend in alle opzichten. Als magazine en online. Met bijzondere verhalen. Met exclusieve reportages. Met eigenzinnige testen. Met diepgang. Met humor.

Voor slechts 19,95 i.p.v. 42,79

Bestel nu

 

  • 53% korting
  • Inclusief het boek 'Alleen maar een fiets'
  • Gratis digitaal lezen
€ 42,79
€ 19,95

5 x
Bicycling Boek Tank

Boek: TANK

Bram Tankink reed in 2018 zijn laatste profwedstrijd, achttien jaar lang was hij beroepswielrenner. In die tijd leerden het publiek en de wielerfans hem kennen als de altijd grappige en goedlachse renner, met zijn positieve kijk op de koers en het leven. 'Tank' is een boek met opmerkelijke wielerverhalen en avonturen die hij op de fiets meemaakte. Dankzij de fiets verlegde Bram Tankink zijn grenzen, ontdekte hij de wereld. Maar 'Tank' is ook een boek over angst, twijfels en vragen. Over schuldgevoelens. Bram Tankink geeft de lezer op openhartige en eerlijke wijze een inkijk in zijn leven als profrenner, echtgenoot en vader van een jong gezin.

Bestel nu

 

  • 53% korting
  • Inclusief het boek 'TANK' t.w.v €21,99
  • Gratis digitaal lezen
€ 24,95

Omschrijving:

Alles over de mooiste hobby ter wereld. Lees vier keer per jaar alles over mooie spullen, speciale tochten en bijzondere verhalen van ook heel gewone fietsers. Bicycling is onderscheidend in alle opzichten. Als magazine en online. Met bijzondere verhalen. Met exclusieve reportages. Met eigenzinnige testen. Met diepgang en humor.

 

Abonneevoordelen 

Vier keer per jaar Bicycling Magazine op je deurmat, zonder verzendkosten en nog voordat het magazine in de winkel ligt.