Onderscheidend Liefde voor de fiets Humor

Kies jouw cadeau

6x
Bicycling

+ nazending Bicycling 6
Bicycling editie 6

Neem nu een jaarabonnement op Bicycling en ontvang ook de nieuwste editie binnen enkele dagen al op de mat. In deze nieuwe Bicycling vertellen Laurens ten Dam en Thomas Dekker over hun vriendschap en natuurlijk over  hun liefde voor de fiets. In de Gravel Special lees je alles over de gaafste gravelplekken en de beste bikes. Omdat na het fietsen niets lekkerder smaakt dan een biertje, hebben we fietsbier getest. Bij de selectie van de biertjes is gekeken of de brouwsels in naamgeving fietsen ademen. De ‘blondjes’ van Kwaremont, Flandrien en Koerspret smaakten in elk geval prima. Ook verklaren we het succes van wielerpodcasts. ‘Het is de cafepraat die je ook in Veronica Inside hoort.’

Bestel nu
  • 28% korting
  • + nazending Bicycling editie 6
  • Inclusief digitaal lezen
  • Na actieperiode eenvoudig opzegbaar
€ 41,93
€ 29,99

Omschrijving

Alles over de mooiste hobby ter wereld. Lees zes keer per jaar alles over mooie spullen, speciale tochten en bijzondere verhalen van ook heel gewone fietsers. Bicycling is onderscheidend in alle opzichten. Als magazine en online. Met bijzondere verhalen. Met exclusieve reportages. Met eigenzinnige testen. Met diepgang en humor.

Abonneevoordelen 

Zes keer per jaar Bicycling Magazine op je deurmat, zonder verzendkosten en nog voordat het magazine in de winkel ligt. Daarnaast kun je Bicycling gratis digitaal lezen via Tijdschrift.nl. Daar lees je direct na aanmelding ook de editie die nu in de winkel ligt. Je ontvangt standaard 50% korting op een tweede tijdschriftabonnement.

Abonneevoordelen

1
Elk jaar gratis de Tour special
2
Gratis digitaal lezen via Tijdschrift.nl
3
Iedere editie gratis thuisbezorgd
4
Mis nooit een uitgave
5
U ontvangt 50% korting op een tweede (regulier) tijdschriftabonnement

Klanten reviews

Laat jouw beoordeling achter

Voeg uw beoordeling toe